Welkom op de site van: Dames 1 - Herpinia

index

Klasse - indeling
Club informatie

Dames Herpinia vernederen Prinses Irene

Deze week stond de streekderby tegen Pr. Irene op 't programma. Beide teams draaien nog niet geheel naar wens. Herpinia heeft tot dusverre 1 overwinning geboekt en de tegenstanders uit Nistelrode wisten 1 keer te winnen en 1 keer gelijk te spelen. Bij winst komt Herpinia dus boven Pr. Irene te staan.
Op deze regenschtige zondag kwam Herpinia niet goed uit de startblokken. Al na 10min. kijken de Herpse dames tegen een achterstand aan. Een vrije trap op de 16mtr. wordt aardig binnengeschoten. 0-1.
Herpinia weet dat 't nu moet komen en komt dus ook een aantal keren gevaarlijk opzetten. Het lukt Herpinia echter niet om voor rust nog wat terug te doen. Direct na de rust scoort Herpinia de verdiende gelijkmaker. Een voorzet van José Jansen wordt door de keeper fout beoordeeld en belandt via een eigen verdediger in de goal. 1-1. Drie minuten later staat Herpinia op voorsprong. Een mooie dieptepass van Brenda Broekmans op Els van Workum. Zij geeft de bal voor en bij de 2de paal kan Daniëlle van Boekel - Verstappen de bal binnenlopen. 2-1.
Herpinia heeft het betere van het spel en is nu van plan om aan 't doelsaldo te werken. Na 60min. spelen staat er 'n 3-1 stand op 't bord. Nicole vd Heuvel schiet, de bal wordt geblokt en Noor van Erp kan oog in oog met de keepster scoren.
Els van Workum scoort in de 78min. de 4-1. Een pass van Brenda Broekmans wordt met een lob door van Workum in de goal geschoten. De keepster van de bezoekers is kansloos. In diezelfde minuut kan ook Judith van Leur haar doelpunt meepikken. Ze rond knap af, na een mooie steekpass van Nicole vd Heuvel. Vier minuten voor tijd staat de definitieve uitslag op 't bord. 6-1. Het is Judith van Leur die hard inkopt na een corner van Els van Workum.
Een verdiende overwinning voor de Herpse dames! Volgende week mag 't team uit Herpen op bezoek bij de Valk uit Valkenswaard. Het is te hopen dat ze deze goede lijn kunnen voortzetten.