Welkom op de site van: Dames 1 - Herpinia

index

Klasse - indeling
Club informatie

Dames Herpinia verliezen van hekkensluiter

Zondag 17 november kwam Victoria Boys uit Apeldoorn op bezoek in Herpen. De gasten spelen geen sterk seizoen, het staat namelijk laatste. Herpinia heeft 2 weken niet hoeven te voetballen en zijn dus gebrand om een goed resultaat neer te zetten. De beginfase van de wedstrijd is nog wat rommelig. Herpinia krijgt de eerste kans van de wedstrijd na 10min. spelen. Judith van Leur kan de bal echter niet genoeg vaart mee geven en dus is de bal een prooi voor de keepster.

De fase die daarna komt is duidelijk voor Victoria Boys. Zij combineren beter en zijn ook stukken feller dan Herpinia. Er zijn echter geen echte kansen voor de bezoekers. Een paar minuten voor rust komt de beste kans van de eerste helft. Een slim balletje van Shirley Ansems bereikt Noor van Erp, die op de keepster afgaat en de bal tegen haar aanknalt. In de rebound is de verdediging uit Apeldoorn zeer oplettend en weet het de bal weg te werken. We gaan rusten met een 0-0 stand.

Het eerste kwartier na de rust is voor de Herpse dames. Twee corners vlak achter elkaar zijn erg gevaarlijk, maar niemand weet doel te treffen. Victoria Boys krijgt de wedstrijd steeds meer in handen. Daniëlle Kersten moet een aantal keer ingrijpen om een doelpunt te voorkomen. 10 Minuten voor tijd weten de gasten dan toch op voorsprong te komen. Achterin kan de bal niet goed weggewerkt worden en daar wordt door Victoria Boys optimaal van geprofiteerd. 0-1. Herpinia probeert nog wat aan de achterstand te doen, maar het mag niet meer baten. Victoria Boys neemt zeer terecht 3pnt. mee naar Apeldoorn. Volgende week weer een nieuwe kans voor Herpinia! Tegenstander is dan 't Goy.