Make your own free website on Tripod.com
Welkom op de site van: Dames 1 - Herpinia
Herptse Boys - Herpinia

index

Klasse - indeling
Club informatie

Herpinia dames beginnen slecht na winterstop
 
Na een korte winterstop en wat oefenwedstrijden hier en daar, moest Herpinia op zondag spelen in Herpt tegen Herptse Boys. De eerste ontmoeting van dit seizoen werd een 1-0 overwinning voor de dames uit Herpen.
De gasten beginnen het beste aan de wedstrijd en zijn een aantal keer best gevaarlijk, maar Herpinia-goalie DaniŽlle Kersten houd haar team op de been.
Na 22 min. spelen komt Herpt op een 1-0 voorsprong. Een middenvelder kan opkomen en verwoestend uithalen. Herpinia komt er ook een aantal keren gevaarlijk uit. Een voorzet van Thea Burghouts wordt door Noor van Erp net langs gekopt en ook Els van Workum heeft de kans op de gelijkmaker, maar haar schot beland ook naast de goal.
Na rust probeert Herpinia er alles aan te doen om de achterstand goed te maken. Dit leidt af en toe tot gaten in de verdedigng, waardoor de spitsen van Herpt flink wat kansen krijgen. Maar wederom weet Kersten haar team erdoor te slepen.
In de 52 min. weet Herpt op 2-0 te komen. Een schot van afstand beland over Kersten heen de goal in. Herpinia weet dat het hier niet hoeft te verliezen en geeft wat gas bij. Dat leidt in de 56 min. tot de 2-1. Een voorzet van Els van Workum wordt door Noor van Erp binnengekopt!
De druk van Herpinia wordt nu wat groter en het heeft zelfs de kans op de gelijkmaker, maar de grensrechter vlagt onterecht voor buitenspel. Hierna knakt er iets bij de Herpse dames en wordt de achterstand zelfs vergroot tot 3-1 in de 69 min.
Een middenvelder van Herptse Boys weet haar derde doelpunt van de middag te scoren. En wederom een afstandschot waarbij DaniŽlle Kersten totaal kansloos is.
Herpinia zet nog wel aan, maar echt gevaarlijk worden ze niet meer en dus gaat Herpinia met lege handen naar huis.Volgende week weer een nieuwe kans. Dan speelt Herpinia thuis tegen RKHVV.